Eerlijke tips en inspiratie voor een gezonde levensstijl

Eerlijke tips en inspiratie voor een gezonde levensstijl
11
Jun

Wil je er een gezonde levensstijl op nahouden, dan heb je zeker al ondervonden hoe moeilijk het is om goede, betrouwbare informatie te vinden over onderwerpen als gezonde voeding (macrobiotiek, vegetarisch, …), diëten, biologische producten, verstandig sporten, natuurlijke voedingssupplementen, mindfulness, …


Veel van de beschikbare informatie is niet aantrekkelijk gepresenteerd, moeilijk vindbaar, té wetenschappelijk, tegenstrijdig of gewoonweg foutief (gesubsidieerd door de voedingsindustrie). Met healthlab.tv komt hier (eindelijk) een einde aan!
 
healthlab.tv is een online tv-zender die eerlijke informatie geeft over gezondheid, wellness, spiritualiteit, … Uiteenlopende topics zoals gezonde voeding, bioproducten, vegetarisch koken, yoga, meditatie,… komen aan bod. healthlab.tv geeft jou, als consument, een alternatief voor de giftige consumptiemaatschappij waarin we dagdagelijks bedrogen worden door reclame.
 
healthlab.tv wordt beschikbaar in het Nederlands (voor de Belgische en Nederlandse markt) en in het Engels (wereldwijd).
 
De nieuwe zender is mijn initiatief. Het is een project dat ik opstart vanuit een ideologie en persoonlijke overtuiging dat het anders kan.  
 
Doe je mee? Wil jij ook (eindelijk) toegang tot neutrale informatie voor een gezonde lifestyle? Schrijf je dan nu meteen in op onze gratis nieuwsbrief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 4 =