Iedereen eventmanager met mijn nieuwe boek EVENTPLANNER

Iedereen eventmanager met mijn nieuwe boek EVENTPLANNER
20
Dec

Vandaag lanceer ik mijn nieuwe boek EVENTPLANNER. Dat zit boordevol praktische tips en handige checklists waar iedereen die een evenement organiseert onmiddellijk mee aan de slag kan.

Of het nu om een trouwfeest, een nieuwjaarsparty of een bedrijfsevent gaat: we zijn altijd weleens de organisator, zowel thuis als op het werk. EVENTPLANNER geeft inzicht en biedt hulp in elke fase: van de voorbereiding, uitnodiging, selectie locatie en cateraar, … tot de evaluatie.

Door populaire festivals als Tomorrowland groeit bovendien de nieuwsgierigheid van het grote publiek naar het werk van de eventmanagers achter de schermen van deze grote publieksevenementen. Ook daar geeft dit boek, via foto’s, inzichten en analyses, een unieke inkijk.

Ook voor doorwinterde eventprofessionals
Ook ervaren eventorganisatoren blijven niet op hun honger zitten! Ik laat je in dit nieuwe boek ook zien hoe je echt impact kunt creëren met het organiseren van buitengewone evenementen, hoe je je evenementen op een hoger niveau kunt tillen door storytelling-technieken uit Hollywood toe te passen, hoe je je events efficiënter kunt organiseren met ‘agile’ projectmanagement uit Silicon Valley, hoe je je events beter kunt marketen met een marketingstrategie van Google en met growth hacking, … Kortom, EVENTPLANNER is een complete toolbox om van elk evenement een succes te maken.

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 1 =