Personal coaching

Als Master in NLP heeft Kevin een stevige background in de begeleiding van mensen bij hun persoonlijke groei. Zijn focus ligt daarbij zowel op de aanpak van belemmerende overtuigingen als bij de ontdekking van hun eigen potentieel. Zijn ervaring als coach zet Kevin graag in voor mensen die de uitdagingen van hun persoonlijke leven willen aanpakken.

Of je nu aan de communicatie in je relatie wil werken, je stress wil aanpakken of het zoveelste dieet echt wil doen lukken, beroep doen op een coach is geen overbodige luxe. Met persoonlijke coaching zorgt Kevin er niet alleen voor dat je je beter in je vel voelt en dat je je evenwicht vindt,maar biedt hij je ook en vooral concrete inzichten om te groeien. En dit via technieken zoals NLP, geweldloze communicatie en hartcoherentie. Aan je assertiviteit werken, een conflict ontmijnen, angst om te spreken voor een groep overwinnen, een sportief doel behalen, … Het zijn maar enkele voorbeelden van de onderwerpen waarin Kevin je in alle discretie begeleidt.

Nieuw: gezondheidscoaching
Je gezondheid is de sluitel tot alles! Kevin helpt je op weg naar een gezonde levensstijl, een slanke lijn (zonder crash dieet) die je ook effectief kan behouden, …
 

 

Hoe gaat een persoonlijke coaching in zijn werk?

Kevin start met een intake gesprek waarin hij samen met jou het doel van de coaching scherp stelt. Na de intake volgen één of meerdere coaching sessies op jouw eigen tempo. Afhankelijk van je doelstelling past Kevin de coaching op jouw maat aan.

 

Wat kost een persoonlijke coaching?

[/vc_column_text]

intake
40
Intake gesprek (30-40 min)
coaching sessie
75
coaching sessie (60 min)
abonnement
750
10 coaching sessies + 1 gratis
[/vc_column][/vc_row]