Business coaching

Als business coach legt Kevin Van der Straeten de focus op persoonlijke coaching en begeleiding van de mensen achter de bedrijven. Als mensen zich goed voelen in hun functie, plukt ook het bedrijf daar de vruchten van. Zijn ervaring als communicatiespecialist (marketing, geweldloze communicatie, …), bedrijfsleider en manager komt in zijn business coachings handig van pas. Daarnaast heeft Kevin een stevige background in NLP. Dat maakt hem tot de geknipte persoon om professionals te begeleiden in de begeleiding bij hun persoonlijke groei. Zijn focus ligt daarbij zowel bij de aanpak van hun belemmerende overtuigingen als bij de ontdekking van hun eigen potentieel.

Starters- en innovatiebegeleiding

Start je een eigen bedrijf? Lanceert jouw bedrijf een nieuw product of dienst? Kevin heeft meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol lanceren van (innovatieve) producten en diensten. Zoek je een klankbord om je business plan te testen of je idee te verfijnen? Bij Kevin ben je aan het juiste adres. Hij geeft je eerlijke, kritische feedback maar reikt ook oplossingen aan zodat je zeker bent dat jouw concept zal scoren.

Personal business coaching

Kevin helpt je meer uit jezelf en je medewerkers te halen. Via persoonlijke coaching pakt hij de uitdagingen in je loopbaan aan. Of je nu een conflict hebt op de werkvloer, het moeilijk hebt met timemanagement, stress krijgt van de bergen werk en deadlines of knikkende knieën bij het idee alleen al om een presentatie voor een groep te geven… Persoonlijke coaching zorgt er niet alleen voor dat je je beter in je vel voelt, maar biedt je vooral concrete inzichten om te groeien. Ook wanneer je een belangrijke beslissing in je carrière moet nemen of als je wil werken aan je eigen people management skills, helpt Kevin je met een coaching op maat.

Getting things done

Heb jij ook altijd een stapel to do’s liggen? Loop je steeds tegen deadlines aan? Verzuip je in je operationele taken? Kom je er niet meer aan toe om stil te staan bij strategie en de volgende stap? Met een aantal eenvoudige tips kan je hier heel wat aan doen. Kevin helpt je de hindernissen overwinnen.