Presentator

Kevin Van der Straeten is het gezicht van eventplanner.TV en healthlab.TV. Als tv-presentator interviewt hij studiogasten over uiteenlopende topics, modereert hij (live) debatten en produceert hij reportages op locatie. En dat zowel nationaal in het Nederlands als internationaal in het Engels.

Naast presenteren op eventplanner.TV  en healthlab.TV doet hij (tv-)presentatieopdrachten voor bedrijven en had hij een vaste rubriek op LifeTV en MentTV.

Studio nodig?
Wil je een interview opnemen voor op je website? Heb je een filmpje nodig? Het kan allemaal. Onze vaste studio in Weelde, is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen sturen we zonder probleem via internet de ether in. Zo is de studio een gedroomde locatie als remote hub voor hybride events. Het decor is bovendien flexibel aan te passen aan jouw branding.

Bedrijfsvideo
Ook voor bedrijfsvideo’s kan je bij ons terecht. We zijn uitgerust met professionele broadcast camera’s om jouw verhaal haarscherp in beeld te brengen. Onze belangrijkste troef is de sterke redactionele onderbouwing in storytelling.