CTO for rent

Kevin is gepassioneerd door technologie. Met een background in Computer Engineering & verschillende business opleidingen, waaronder bij Vlerick, is hij een onmisbare schakel tussen IT en business. Als CTO zorgt hij voor innovatie en digitalisering bij tal van gevestigde bedrijven én start-ups.

E-marketing & E-commerce Consulting

Kevin Van der Straeten adviseert verschillende bedrijven bij hun online marketingstrategie. Zijn jarenlange ervaring in e-business, e-commerce, online media, online video en social media zijn belangrijke troeven voor de ondernemingen die via internet willen groeien, communiceren en/of producten en diensten verkopen. Met zijn focus op innovatie en zijn unieke visie op product- en bedrijfsstrategie geeft hij bedrijven voorsprong op hun concurrenten.

Meer weten over Kevins background en ervaring.

Powering your e-marketing, e-business en e-commerce

E-marketing is geen leeg buzzword of simpelweg een volgende hype. Neen. Als je het goed aanpakt kun je met nieuwe media (websites, e-mail, …) en populaire sociale netwerken (Facebook, Twitter, LinkedIn, …) jouw doelgroep gericht, strategisch en op een budget-efficiënte manier bereiken. Of je nu B2C of B2B werkt.

Waarom slagen heel wat bedrijven er dan toch niet in om rendement te halen uit hun online inspanningen? Omdat ze niet beschikken over de specifieke knowhow om een efficiënte web 2.0- strategie uit te werken. Een eigen website en misschien zelfs een online advertentie kunnen het begin zijn, maar zeker niet het einde. Er is meer nodig om echt rendement uit nieuwe media te halen. Kevin adviseert je bij de volledige omkadering van je e-marketing en zet je op het juiste spoor met concrete tips en tricks zodat je zelf aan de slag kunt.

Alles draait om een geïntegreerde aanpak waarbij je

  • een stevige online reputatie opbouwt (online reputation management)
  • een dialoog aangaat met je doelgroep (social media strategie)
  • een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke (usability) en makkelijk terug te vinden website ontwikkelt (zoekmachineoptimalisatie – SEO)
  • een slimme, efficiënte campagne opzet via zorgvuldig gekozen websites, blogs, social media en zoekmachines.

Laat dat nu net de topics zijn waarin Kevin de afgelopen 10 jaar een grondige expertise in heeft opgebouwd. Kevin biedt je betaalbaar advies en e-marketing diensten op maat. Eenmalig of voor langlopende consultancy opdrachten.