Spreker & Trainer

Als online media evangelist spreekt Kevin regelmatig op congressen, trainingen en seminars. Hij was ook  te gast in verschillende tv-programma’s. Kevin geeft mediatrining en opleidingen over online marketing, social media en videomarketing. Dat doet hij zowel in-company, op maat van het bedrijf,  als in open trainingen.

Online marketing, e-commerce, digital disruption

E-commerce en e-marketing zijn geen leeg buzzwords of simpelweg een volgende hype. Neen. Waarom slagen heel wat bedrijven er dan toch niet in om rendement te halen uit hun online inspanningen? Omdat ze niet beschikken over de specifieke knowhow om een efficiënte webstrategie uit te werken. Een eigen website en misschien zelfs een online advertentie kunnen het begin zijn, maar zeker niet het einde. Er is meer nodig om echt rendement uit nieuwe media te halen. Kevin wijst je de weg bij de volledige omkadering van je e-traject! Hij zet je op het juiste spoor met concrete tips en tricks zodat je zelf aan de slag kunt.

Videomarketing

Video is één van de krachtigste communicatiekanalen van het moment. Video is overtuigend, prikkelt en geeft je boodschap meer impact. Met de opkomst van o.a. YouTube is video toegankelijker geworden voor zowel grote als kleine bedrijven. Videomarketing biedt dan ook een enorm potentieel, maar is vaak nog onbekend terrein. In deze opleiding toont Kevin hoe je krachtige video’s voor het web maakt, zelfs met beperkte middelen. Naast een ontdekkingstocht langs verschillende mogelijkheden en inspirerende cases leert Kevin je, vanuit zijn ervaring als tv-presentator, hoe je jouw verhaal met impact brengt. In de workshop ga je ook zelf aan de slag, zowel voor als achter de camera en dat in een professionele tv-studio.

Media training

Hoe ga je om met camera’s? Hoe lees je een autocue? Kevin leert je, vanuit zijn ervaring als tv-presentator, hoe je de tv-media bespeelt. Hij toont je hoe je zelfverzekerd en spontaan in beeld komt en verklapt je de geheimen van de magische tv-wereld. En waar kan je dat beter doen dan in een professionele tv-studio?